Dynamite Blues Band @ Podium Hoogeveen

Gigs, concerten en festivals die eraan zitten te komen
Patrick
DBF SideAdmin
Berichten: 1891
Lid geworden op: 12 dec 2012 07:52

Dynamite Blues Band @ Podium Hoogeveen

Bericht door Patrick » 11 apr 2018 09:34

DE DYNAMITE BLUES BAND IN HET PODIUM

ZATERDAG 21 APRIL SPEELT DE DYNAMITE BLUES BAND IN HET PODIUM.
MET DEZE BAND HEEFT DE PROGRAMMERING VAN HET PODIUM, IN SAMENWERKING MET BLUESORGANISATIE ‘WHITEMOORE PROJECTS’, EEN BAND NAAR HOOGEVEEN WETEN TE HALEN DIE TOT DE CREME DE LA CREME VAN DE NEDERLANDSE BLUES MAG WORDEN GEREKEND.
HET VOORPROGRAMMA ZAL WORDEN VERZORGD DOOR VERMAARDE BLUESGITARIST BIG BO.
KORTOM ALLE INGREDIENTEN AANWEZIG VOOR EEN KNALLENDE AVOND.

Wesley, Niels en J.J., voorheen van de succesvolle bluesgroep Big Blind, hebben een nieuw team waarmee ze hun explosieve Bluescocktail over het publiek gieten! Met de Big Blind speelden de mannen Benelux-bluesfestivals plat, kregen ze lovende album- en concertrecensies en werden ze gedraaid op 3FM. Met de toevoeging van bassist Renzo van Leeuwen en een nieuwe naam, was de band klaar voor een nieuw avontuur. Nog voordat ze een noot speelden of opnames maakten, werden ze al uitgenodigd voor shows in heel Europa. Voor hun debuutalbum Shakedown & Boogie ontvingen ze direct lovende kritieken, de jongens traden op bij Radio Veronica en DWDD en speelden als op grote festivals als Ribs & Blues en het Belgian Rhythm & Blues Festival.
In 2016 volgt het tweede album Kill Me With Your Love. Met nog meer afwisseling, een meer volwassen geluid, maar natuurlijk zonder de energie- en funfactor te verliezen! Met shows op het beroemde Zwarte Cross festival en in Duitsland heb je nog steeds een veiligheidsbril en gehoorbescherming nodig, maar vergeet vooral ook niet om je dansschoenen aan te trekken!

20:00 uur Zaal open.
20:30 uur Big Bo in het Bluescafe.
entree 10,00 Koop je kaarten in de voorverkoop, dan ontvang je een gratis consumptie.

Plaats reactie

Terug naar “Nieuwe NL bluesgigs, concerten & festivals”