Blues voor War Child 6 oktober

Gesloten
Gebruikersavatar
johnvanlent
DBF Professional
Berichten: 224
Lid geworden op: 06 mar 2012 18:44
Locatie: Warder
Contacteer:

Blues voor War Child 6 oktober

Bericht door johnvanlent »

Als stichting BlueWish organiseren we dit keer een avond voor War Child. Alle info is op de site www.bluewish.org te vinden. Dus blokkeer 6 oktober vast in je agenda en kom in grote getale naar Warder om te genieten van Mocambo Blues en Carvin Jones.
Trots en enthousiast kondig ik deze activiteit vast aan jullie aan, want als het net zo geweldig wordt als afgelopen 31 maart dan willen jullie dit beslist niet missen.
Trots ook omdat beide bands een topprestatie weten neer te zetten en als er sterren uitgedeeld mochten worden door mij dan kwam ik voor beiden absoluut sterren te kort.
Aanvang in Sennie's eetcafé, Warder 128 is om 20.00uur en het eindigt pas wat mij betreft als of iedereen weg is of de muzikanten smeken om te mogen stoppen. Het kan mij niet lang genoeg duren wanneer je dit soort artiesten hebt.
De entree is dit keer vast gesteld op € 12,50 en het volledige entreebedrag wordt gedoneerd aan War Child.
Hoewel Marco Borsato vast niet aanwezig zal zijn verwacht ik dat als hij komt, hij een Bluesnummer heeft ingestudeerd, want anders breekt ...... ;)

Geef even een berichtje op de pagina gastenboek als je van plan bent om te komen en het nu alvast in je agenda hebt gezet.
Greetz
John van Lent :D :D
Gesloten

Terug naar “Lokaties & festivals”