Bluesrock bassist (die ook 2e stem zingt) gezocht

Jullie zanger er vandoor met je bassiste? Had je gitarist hogere doelen? Zoek je een vet hammondgeluid of vind je jezelf dé mondharpspeler van de regio?
Plaats dan hier je oproep
Plaats reactie
powerofthree
DBF Beginner
Berichten: 1
Lid geworden op: 31 aug 2015 19:26

Bluesrock bassist (die ook 2e stem zingt) gezocht

Bericht door powerofthree »

Met de band The Power Of Three willen we een hommage brengen aan het verschijnsel power trio: drie sets van drie beroemde trio’s: ZZ Top, Stevie Ray Vaughan en The Paladins.

Voor ons is het doel voornamelijk met elkaar leuk bezig te zijn met muziek, repeteren eens in de twee weken, optreden ongeveer 6 maal per jaar. (met name kleine zalen).

Leuk betekent voor ons echter ook: goed. We zoeken dan ook iemand die aanvoelt dat de ogenschijnlijk eenvoudige muziek staat of valt met het spelen met hart en ziel, maar ook bereid is daarvoor iets bij te leren of in te studeren. Bekendheid met het genre is dan ook een vereiste. En, je hoeft geen lead zanger te zijn, maar je moet wel een koortje kunnen zingen.

Zie je dit helemaal zitten en ben je in bezit van eigen vervoer en instrumentaria, neem dan contact met ons op 06- 52 044 211 / Ronald (oefenruimte in Lisse)

https://www.youtube.com/watch?v=OEDiyVkOdYk
http://www.youtube.com/watch?v=JJJNme-3tzs
Patrick
DBF SideAdmin
Berichten: 2300
Lid geworden op: 12 dec 2012 07:52

Re: Bluesrock bassist (die ook 2e stem zingt) gezocht

Bericht door Patrick »

Zo is evenn kijken en luisteren mannen. Veel succes bij het vinden van een bassist.
Plaats reactie

Terug naar “Gezocht: muzikanten of bandleden”