Captain Morgan express

Jouw eigen ervaringe of review betreffende een gig, concert of festival
Patrick
DBF SideAdmin
Berichten: 1951
Lid geworden op: 12 dec 2012 07:52

Captain Morgan express

Bericht door Patrick » 09 apr 2017 07:04

Afbeelding

Captain Morgan Express serveert rauw voorgerecht.
Als voorproefje van het aanstaande album lanceert Captain Morgan Express twee tracks: Catfish Blues en Tried To Call You. Beide nummers zijn inmiddels te vinden op Spotify. IJland Studio verzorgde de mix en mastering.

Direct na de Long Island Tea Tour besloot de Utrechtse bluesband Captain Morgan Express met een nieuw album aan de slag te gaan. “Over de eerste opnames waren we zo enthousiast, dat we niet konden wachten deze de ether in te slingeren,” aldus zanger/bluesharpist Johnny ‘Boy’ Brouwer. “Vanwege de gruizige sound van bands als Cuban Heels en T99 wilden we heel graag met IJland Studio samen werken en dat bleek een gouden greep. De eerste versie was gelijk bingo; een rauwe, ongepolijste mix die prettig in het gehoor ligt. Catfish Blues is typerend voor ons repertoire, een hypnotiserende riff met een zompige moerasbeat”.

Het tweede nummer dat Captain Morgan Express uitbrengt is Tried To Call You, waarvan de originele versie dateert uit begin jaren negentig. “Tried To Call You is letterlijk en figuurlijk een heel ander verhaal. Het gaat over de ultieme poging van een bedlegerige beller zijn liefje weer voor zich te winnen”. Het nieuwe album wordt rond de zomer verwacht. Ook wordt gewerkt aan een videoclip bij het nummer Catfish Blues.

Spotify
https://www.captainmorganexpress.com/about/
https://open.spotify.com/track/4jb4NsIuAaP47B4npQHDEL
https://open.spotify.com/track/4PkWHiqKkghEhgHjCckqHe

Algemeen
http://www.captainmorganexpress.nl
https://www.facebook.com/captainmorganexpress/

Contact & Boekingen
Jolijn de Hoogh: 06 420 43 010
Nicoline Davidse: 06 836 37 395

info@captainmorganexpress.nl

Plaats reactie

Terug naar “Recensies, reviews en jouw ervaringen bij een gig, concert of festival”