<--einde facebook code-->

Welkom op het Dutch Blues Forum!

De communicatie site van Dutch Blues Promotion en het enige forum waar hoofdzakelijk de Nederlandse blues/rock wordt gepromoot, beluisterd en bekeken kan worden. Ben je op welke wijze dan ook betrokken bij de Nederlandse blues/rock dan ben je hier op de juiste plaats.

Nieuwtjes, weetjes, feitjes, verslagen, recencies, foto’s en clips van Nederlandse bands en blues/rock artiesten…kortom alles kan je hier plaatsen en vinden. Jezelf registreren is eenvoudig en kost je slechts 2 minuten waarna je binnen no time veel bekenden uit de Dutch Bluesscene tegenkomt.


Voor tips, vragen en feed-back kan je terecht via een mailtje naar info@dutchbluesforum.nlLaatste posts

BluesWay

01 Jul. 2022 door: Zuidzijde

De cum louder aan The College of Bluesical Knowledge afgestudeerde blues-pedagoog drs. John houdt weer zijn wekelijkse luisterspreekuur.

Mocht er dringend behoefte zijn aan een...

The Sheep Dogs @ Ribs & Blues

26 Jun. 2022 door: Patrick

Aardig en leuk, niet zo mijn ding en was er jammer genoeg snel klaar mee.

B.B. King Blues Band @ Ribs & Blues 2022

26 Jun. 2022 door: Patrick

De begleidings band van B.B. King zoals de naam zegt. Maar ondanks dat het goede artiesten zijn en samen sterk op het podium staan blijft het toch net niet te zijn zonder B.B. King. Ik denk hoe...

Ian Siegal @ Ribs & Blues 2022

26 Jun. 2022 door: Patrick

Dit is ook weer een artiest die bij elk optreden gewoon weg goed is. Met een geweldige band achter zich is dit toch heerlijke muziek wat hij produceert.

Harlem Lake @ Ribs & Blues 2022

26 Jun. 2022 door: Patrick

Net terug uit Scandinavi waar ze de Europeaan Blues Chalange hebben gewonnen, en de dag ervoor nog een optreden in Duitsland stonden deze jonge mensen weer hier op het podium. Wederom een...