Album voordelig op CD laten persenAlbum voordelig op CD laten persen

Berichtdoor matt010 » 09 feb 2018 10:20

Goedendag !

Mijn naam is Matt Verschoor en ik ben de drijvende kracht achter Hurricane Entertainment Holland.

Hurricane Holland is de laatste schakel bij het uitbrengen van de CD van jouw band of project. Je hebt opgenomen, gemixed, gemastered, gezorgd voor geweldig artwork en nou moet het geheel nog op CD. En die CD moet er goed uitzien en belangrijker, hij moet natuurlijk zonder problemen afgespeeld kunnen worden.
En als het even kan, tegen een redelijke prijs, want je geft je geld liever uit aan een dag studio extra, of wat dan ook, dan een zilver schijfje, want als het goed is is het goed en ga je niet merken dat je er misschien 900 euro voor hebt betaald in plaats van 500.

De garanties die je krijgt van Hurricane:
* Wij hebben de beste prijs/kwaliteits verhouding. Misschien heb je elders nog iets goedkoper, maar vraag je dan af of het allemaal wel in orde is.
* Wij doen niet aan verborgen kosten. Wat wij afspreken, is wat jij betaalt. BTW en verzending inbegrepen. Drukproeven en cellofaan zijn sowieso gratis.

Maar om een lang verhaal kort te houden: de prijzen.
Omdat het ondoenlijk is om alle verpakkingen/aantallen, mogelijkheden etc. Hier op te noemen, even een voorbeld van ons meest verkochte pakket:

500 CD's, met full-colour opdruk. Full colour inlay, 4 pagina's full-colour booklet, jewelcase, inclusief BTW, verzending, drukproeven en cellofaan: 415 Euro. En geen cent meer.
Vind je 500 CD's wel erg veel, 300 kan ook voor 385 euro.
ben je nieuwsgierig geworden, ga dan eens naar http://www.hurricane-holland.nl of bel me op 06 - 82 52 34 71.

Hopelijk tot binnenkort !

Matt
matt010

DBF Beginner
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 24 jun 2015 19:53

Keer terug naar Te koop aangeboden:

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron