Grote Nederlandse Blues Artiesten komen naar GramsbergenGrote Nederlandse Blues Artiesten komen naar Gramsbergen

Berichtdoor Patrick » 04 jan 2018 11:00

Grote Nederlandse Blues Artiesten komen naar Gramsbergen

Vol trots mogen we melden dat wij van Dutch Blues Promotion een samenwerking zijn aangegaan met City Hall Blues te Gramsbergen.
De organisatie bestaande uit Reinier & Cora Jaquet en Jan & Marianne van Dijk, hebben ons benadert om ze te adviseren en te ondersteunen voor het opzetten van deze maandelijkse blues activiteit. Deze wordt elke laatste vrijdag van de maand gehouden in het oude gemeentehuis van Gramsbergen, waar Gerda en Patrick getrouwd zijn.
Natuurlijk hebben wij hier ook ons ja woord op gegeven en zijn wij erg blij met hun keuze. Wij staan altijd open voor nieuwe activiteiten, zeker in een gebied waar de blues toch iets anders beleefd wordt als in het westen. Wij zullen ons voor de 100 % inzetten om van deze activiteit iets moois van te maken.
Daarnaast bemiddelen wij tussen de organisatie en de bands om tot een goed compromis te komen, zodat beide met een goed gevoel naar deze avonden kunnen terug kijken.
De Grand Opening gaat vind plaats op 26 Januari 2018 met Dusink Blues als de hoofdact en in het voor programma Blues 2
Naast Dutch Blues Promotion, Dutch Blues Forum, Dutch Blues Radio en Dutch Blues Photography is dit weer een stap verder om de Nederlandse Blues te promoten.
Meer informatie is te vinden op : http://www.cityhallblues.nl/
of via de email van Dutchbluespromotion@kpnmail.nl
Patrick & Gerda Roos


Afbeelding
Patrick

DBF SideAdmin
 
Berichten: 1746
Geregistreerd: 12 dec 2012 07:52

Keer terug naar Nieuwe NL bluesgigs, concerten & festivals

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast